Jandarmeria Constanța angajează personal contractual civil

Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța angajează

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu” Constanţa, cu sediul în municipiul Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr. 108, organizează concurs în vederea încadrării prin recrutare directă, a următorului post de personal contractual:

Denumirea postului: îngrjitor (clădiri) – post contractual pe perioadă nedeterminată;
Condiții specifice de participare la concurs:
– nivelul studiilor: studii gimnaziale;
– vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: nu este cazul;

Data, ora și locul de desfășurare a concursului:
– Proba practică – se va desfășura la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța în data de 26.03.2018, ora 1200;
– Interviul – se va desfășura la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța în data de 30.03.2018, ora 1200;

Data limită până la care candidații vor depune personal actele pentru dosarul de concurs este 12.01.2018, ora 1600, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Mihail Kogălniceanu” Constanța.

Cei interesaţi pot obţine relaţii suplimentare la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, la telefon 0241/ 618969, interior 24557, în zilele lucrătoare, între orele 0800 – 1600.

Informaţiile privind condiţiile de participare la concurs sunt postate pe site-ul instituţiei, la adresa www.jandarmeriaconstanta.ro, secţiunea Cariere, fiind expuse şi la avizierul unităţii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*