Vrei ca SPIT să-ți anuleze majorările pentru întârzierile la plata impozitelor? Trebuie să faci o cerere

Bani, lei. FOTO metropolitanul.ro
Mai mulți bani! metropolitanul.ro

Restanțierii la plata impozitelor locale se pot considera norocoși. Primăria Constanța a decis să uite de majorări și oamenii își pot plăti doar sumele restante. Tot ce ai de făcut este să depui o cerere la Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa.

Contribuabilii pot cere anularea unei cote de 73,3% din majorările de întârziere restante la 30 septembrie 2015.

Persoanele fizice sau juridice care intenționează să beneficieze de această facilitate trebuie să îndeplinească următoarele condiții:
1. Să depună o notificare cu privire la intenţiile lor, la sediile SPIT sau in poştă, cu confirmare de primire, până la data depunerii cererii de anulare a majorărilor de întârziere;
2. Să achite:
– toate obligaţiile de plată principale, la zi, până pe data de 31 martie 2016;
– cota de 26,7% din majorările de întârziere aferente, până pe data de 30 iunie 2016.
3. Să depună cererea de anulare a cotei de 73,3% din majorările de întârziere până la data de 30 iunie 2016, inclusiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*