Vrâncean căutat în Italia pentru mai multe infracțiuni de furt și lovire sau alte violențe, prins la Costinești

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Vrancea, pe numele căruia exista un mandat european de arestare emis de autoritățile italiene, a fost prins, joi, în stațiunea Costinești.

Potrivit polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale bărbatul a fost dat în urmărire internațională fiind bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și lovire sau alte violențe, fapte comise pe teritoriul Italiei.

Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române.

Vrânceanul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța. În cursul zilei de vineri, el va fi prezentat Curții de Apel Constanța, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autoritățile italiene.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*