Vizita Vioricăi Dăncilă la Constanța a determinat Primăria să impună restricții în trafic în zona Casei de Cultură

Zona Casei de Cultură Constanța. FOTO PMC
Zona Casei de Cultură Constanța. FOTO PMC

Primăria Municipiului Constanța informează că începând de miercuri, 16 octombrie, ora 18:00 și până joi, 17 octombrie, ora 20:00, se vor institui restricții de trafic în zona Casa de Cultură din Constanța.

Traficul rutier va fi restricționat pe banda 1 de circulație de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, tronsonul cuprins între aleea Daliei și strada I.L. Caragiale, precum și în zona parcărilor în spic aflate pe tronsonul menționat.

Totodată, accesul autovehiculelor va fi restricționat în parcările aflate pe strada I.L.Caragiale, pe tronsonul delimitat de intersecția cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu până la bariera de acces în parcarea Casei de Cultură Constanța.

Motivul îl constituie desfășurarea unei întruniri, joi, 17 octombrie, la Casa de Cultură din Constanța.

Iată programul vizitei fostului premier în județul Constanța, pentru ziua de 17 octombrie.

  • ora 10,00 întâlnire electorală cu cetățenii din zona de Nord a județului, terenul de sport din comuna Ciobanu. Participă cetățeni din Ciobanu, Hârșova, Saraiu, Garliciu, Horia, Ghindărești, Topalu, Crucea, Vulturu, Seimeni, Silistea, Pantelimon și Grădina.
  • ora 13,30 întâlnire electorală cu cetățenii din zona Centrală a județului pe stadionul din orașul Murfatlar. Participă cetățeni din Murfatlar, Medgidia, Ovidiu, Valu lui Traian, Poarta Albă, Ciocîrlia, Bărăganu, Castelu, Deleni, Adamclisi, Mereni și Peștera.
  • ora 18,30 întâlnire cu alegătorii din Constanța și zona de Sud a județului – Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța. Participanți din Constanta, Mangalia, Navodari, Eforie, Techirghiol, Agigea, Cumpăna, Limanu și Tuzla.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*