Viteza legală în Valu lui Traian a fost redusă de la 70 km/h la 50 km/h

Viteza legală în Valu lui Traian a fost redusă de la 70 km/h la 50 km/h. FOTO DRDP Constanța

Viteza legală în localitatea Valu lui Traian a fost redusă de la 70 km/h la 50 km/h, în timp ce în zona trecerilor de pietoni aceasta va fi de 30 km/h. Decizia a fost luată deoarece în ultima perioadă a crescut numărul accidentelor rutiere în comună.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța a precizat vineri, 7 ianuarie, că  acțiunea de montare a indicatoarelor cu noile limite de viteză s-a și finalizat.

„În cursul acestei dimineți, echipele DRDP Constanța au finalizat lucrările de montare a indicatoarelor rutiere de limitare a vitezei de deplasare la 50 km/h, pe drumul național DN 3, în localitatea Valu lui Traian. Viteza maximă de deplasare în interiorul localității este acum de 50 km/h, iar în zona trecerilor de pietoni, de 30 km/h”, au precizat reprezentanții instituției.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județeană Constanța, decizia de reducere a limitei maxime de viteză a fost luată deoarece în ultima perioadă a crescut numărul accidentelor rutiere în comună

„Serviciul Rutier a solicitat administratorului drumului public micșorarea limitei de viteză în localitatea Valu lui Traian, de la 70 km/h la 50 km/h, respectiv, 30 km/h în zona trecerilor pentru pietoni. Această modificare este menită să reducă riscul rutier și, implicit, producerea de evenimente rutiere”, au transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*