Virginia Uzun este noul președinte al organizației PSD Eforie

Virginia Uzun, Felix Stroe și Liviu Brăiloiu. FOTO PSD Eforie

Adunarea Organizației Orășenești Eforie a Partidului Social Democrat s-a întrunit vineri, 10 iulie, în vederea alegerii noii conduceri, în urma demisiei prezentate de fostul președinte, Virgil Negru. Pentru a respecta condițiile de securitate sanitară impuse de pandemia de coronavirus, adunarea generală a organizației s-a ținut în aer liber.

În unanimitate de voturi, noul Președinte al organizației Eforie a fost desemnată ec. Virginia Uzun, iar vicepreședinți au fost aleși Marian Ștefan, Ionuț Savu, Cristian Moșnianu, Virgil Negru, Mariana Moldovean. Secretar Executiv a rămas în continuare juristul Sorin-Dumitru Munteanu. Din Biroul Organizaiei Eforie mai fac parte următorii membri: Marcela Jilcu, Alina Nedelea, Ionuț Constantinescu, Mădălina Micu, Ionuț Nicoară, Tudorel Onea, Mariana Vișa.

La ședință au fost prezenți Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, și  senatorul Liviu Brăiloiu.

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, a subliniat faptul că „Virginia Uzun, noul președinte, este un profesionist confirmat timp de peste 15 ani la conducerea SPIT Constanța, o instituție pe care a reformat-o complet și a adus-o la stadiul  de model de organizare și eficiență pentru multe servicii publice ale altor municipii. (…)Cu Virginia Uzun, PSD va recâștiga Primăria Eforie”, a conchis Felix Stroe, președintele organizației județene.

La rândul său, senatorul Liviu Brăiloiu s-a arătat convins că, “odată cu alegerea în funcția de președinte al organizației a Virginiei Uzun, PSD Eforie va avea o evoluție excepțională și va câștiga alegerile pentru funcția de primar al orașului. (…) Trebuie să înțelegem că principalul adversar al cetățenilor din Eforie este actuala administrație”, a mai arătat senatorul Liviu Brăiloiu.

La rândul său, noul președinte al organizației PSD Eforie, Virginia Uzun, a ținut să mulțumescă pentru încrederea acordată. “Îmi doresc ca, în cel mai scurt timp, PSD Eforie să devină una dintre cele mai importante organizații din județul Constanța. Candidez la primărie pentru că localitatea Eforie are nevoie de un primar de stânga, cu multă aplecare spre nevoile cetățeanului. Cu ajutorul dumneavoastră, după 27 septembrie, la Eforie vom avea un primar PSD și un consiliu local care sa ne permită să facem ceea ce trebuie pentru oameni, adică să transformăm localitatea Eforie într-o localitate europeană și o stațiune model”, a declarat Virginia Uzun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*