Violator din Mangalia, prins de polițiști. A lovit și violat o femeie de 49 de ani

Un recidivist a atacat o femeie pe o stradă din stațiunea Saturn, iar după ce a lovit-o a și agresat-o sexual. Femeia nu a știut ce i s-a întâmplat până nu a ajuns la spital și a fost consultată de medici.

Agresiunea s-a petrecut în sera de duminică, 22 octombrie, în stațiunea Saturn, în zona complexului Cleopatra. Victima, o femeie în vârstă de 49 de ani se îndrepta în jurul orei 21.30 spre un restaurant din zonă unde hypermarketul la care lucra dădea o petrecere pentru angajați. Agresorul s-a apropiat  din spate și a lovit-o pe femeie peste cap, apoi a tras-o în într-o zonă cu tufișuri. Aici a dezbracat-o și apoi a violat-o, iar la final, a avut grijă să o îmbrace la loc. Când femeia și-a revenit, s-a târâit până la restaurantul unde se aflau colegii săi și i-a rugat pe aceștia să sune la 112 pentru că a fost agresată.

Femeia a fost preluată de o ambulanță și transportată la spitalul din Mangalia și ulterior la cel din Constanța. Între timp, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru agresiune. Consultul medicilor de specialitate și a celor de la medicină legală a scos la iveală că femeia, care încă era confuză în urma loviturii primite, fusese și violată.

Încadrarea penală a fost schimbată, iar în urma cercetărilor, polițiștii din Mangalia au reușit să dea de urma suspectului, un individ de 27 de ani, localnic, care este recidivist având în antecedente și alte fapte cu violență, fiind eliberat din penitenciar la începutul anului.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânăr pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, urmând
ca la data de 25 octombrie a.c. să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

UPDATE

Pe numele suspectului a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*