VIDEO Zanfir Iorguș, candidatul PSD la Primăria Mangalia, s-a retras din cursă. El îl va susține pe Mohammad Murad

Zanfir Iorguș și Mohammad Murad. FOTO Facebook Zanfir Iorguș

Zanfir Iorguș, candidatul PSD la Primăria Mangalia, a anunțat sâmbătă, că se retrage din competiția electorală și că îl va susține pe Mohammad Murad, candidat independent.

Iorguș a transmis că actuala administrația din Mangalia trebuie să plece acasă.

“Am spus încă de la început că intru în această cursă pentru a convinge toate forțele politice de opoziție din Mangalia că numai împreună putem să stopăm degradarea vieții sociale și economice din orașul nostru. Numai uniți vom putea reuși ca tinerii noștri să nu mai plece pentru că nu mai au un viitor aici iar părinții noștri să nu primească atenția și respectul cuvenit din partea administrații locale!

Acest lucru trebuie să înceteze iar actuala administrație trebuie să plece acasă, în Constanța sau în București, de unde i-a adus actualul primar! Interesul Mangaliei trebuie să primeze iar orgoliile politice sau personale trebuie lăsate la o parte. Împreună suntem mai puternici și tot împreună putem reclădi orașul nostru care este blocat în timp dar și înglodat în datorii”, a declarat Iorguș.

El a precizat că experiența sa din administrație dublată de forța în turism pe care o are Murad pot schimba în bine Mangalia.

“Vremurile politice sunt altele astăzi! Fiind un singur tur de scrutin, votul cetățeanului este minimalizat când sunt mai mulți candidați. Am spus-o și o repet: nu vom câștiga decât dacă vom fi mulți și uniți.

Am reușit să aduc alături de mine mai multe partide politice și în continuare cred că este nevoie de toate forțele de opoziție și de bună credință care pot aduce un plus la această construcție. Politica națională a partidelor blochează posibile colaborări benefice la nivel local.

Mohammad Murad are două calități importante: este independent și poate să rezolve aceste divergențe politice, indiferent de orientare și a doua este liderul sectorului turistic din România, cu o experiență dovedită în pilonul principal de dezvoltare al orașului nostru- turismul.

Experiența mea în administrație întărită de o echipă de profesioniști cu oameni din Mangalia, alături de forța în turism pe care o are Mohammad Murad pot face din orașul nostru unul în care putem trăi și munci cu onoare”, a explicat Zanfir Iorguș.

El a cerut sprijinul celor care au încredere în el să îl voteze pe Murad la primărie și echipa de consilieri a PSD la Consiliul Local.

“Mi-am asumat toate deciziil, luate cu responsabilitate și bună credință. De fiecare dată, am fost conștient de acestea și întotdeauna le-am luat numai cu gândul de a putea face bine tuturor celor care au nevoie și încredere în mine.

Tocmai de aceea, cer sprijinul celor care au încredere în mine să îl votăm pe Mohammad Murad la funcția de primar și echipa mea de consilieri PSD + ALDE + PNȚCD la Consiliul Local. Asta, pentru binele orașului nostru.

Această colaborare politică este o garanție că tinerii noștri rămân acasă alături de familie și să își construiască un viitor stabil aici. De asemenea, părinții noștri trebuie să aibă parte de atenție și respect! În noi toți poate renaște mândria de a trăi în orașul nostru- Mangalia!”,  a mai declarat Zanfir Iorguș.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*