VIDEO Vulpile polare de la Microrezervația Constanța au fost botezate. Khione și Boreas au impresionat cu povestea lor de dragoste

Vulpile Polare de la Microrezervația Constanța. FOTO Captură Video
Vulpile Polare de la Microrezervația Constanța. FOTO Captură Video

Cele două vulpi polare de la Microrezervația Constanța se pot considera de-ale casei. Îngrijitorii le-au ales numele în urma unui concurs desfășurat pe Facebook.

Câștigătoare au fost variantele – Khione pentru femelă și Boreas pentru mascul.

“Este un schimb – probabil o să le dăm și ceva bani – între mai multe grădini zoologice din țară, iar vulpile astea vin de la Suceava. Cel care ni le-a dat a spus că femela este gestantă, dar eu n-am apucat s-o consult, s-o palpez, să-i fac o ecografie. Nu ni s-a dat o dată estimativă a nașterii. Nici banii nu i-am plătit deocamdată, pentru că nu a venit încă factura. Așa este la animale: le iei să vezi dacă se adaptează și dup-aia soliciți factură”, a explicat dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de științe ale Naturii Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*