VIDEO Cal abandonat la marginea Constanței, salvat de specialiștii de la Microrezervație

Calul înfometat este îngrijit de specialiștii CMSN
Calul înfometat este îngrijit de specialiștii CMSN

Un cal abandonat la periferia orașului Constanța a fost salvat de specialiștii de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. Animalul bolnav, înfometat și cu urme de bătaie a fost părăsit de un proprietar care nu putea să îl mai exploateze.

Seara trecută, calul a fost îngrijit de două femei care au solicitat apoi intervenția unui veterinar. El a fost transportat la Microrezervația din Constanța, unde a intrat în atenția doctorului Adrian Bîlbă, directorul CMSN. Angajații Complexului au hrănit calul, i-au dat apă și vor avea grijă de el să se refacă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*