VIDEO Un taximetru fără șofer a ajuns într-un șanț de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Un taximetru fără șofer a ajuns într-un șanț de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu

Un taximetrist din Constanța, ce coborâse din mașină fără să o asigure, a găsit-o câteva minute mai târziu într-unul dintre șanțurile săpate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Incidentul a avut loc vineri, 4 noiembrie, în zona ICIL din Constanța, și a fost surprins de camerele video aflate în zonă.

În imagini se observă cum taximetrul, din care șoferul coborâse, începe să se deplaseze lent către axul drumului, ajunge pe contrasens, iar apoi cade în șanțul săpat pentru înlocuirea de țevi. În deplasarea sa, mașina este evitată de mai multe autoturisme și ajunge în șanțul respectiv fără să lovească un alt vehicul.

Nu au existat persoane rănite, astfel că incidentul a fost catalogat drept „tamponare” de polițiștii Biroului Rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*