VIDEO Un elicopter militar american a aterizat pe un câmp de lângă Pecineaga

Eclicopter Apache. FOTO pixabay.com. Imagine cu rol ilustrativ.

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut în dimineața zilei de marți, 25 mai, în Pecineaga, un elicopter militar american fiind nevoit să aterizeze pe un câmp de la marginea comunei.

În acest moment nu se știu motivele pentru care elicopterul, model AH-64 Apache, a fost nevoit să aterizeze pe terenul agricol, chiar în apropierea drumului județean care duce în comuna Pecineaga.

Primarul comunei, Stan Niculae, spune că nu au avut loc incidente neplăcute, nu a fost nimeni rănit și niciunul dintre localnici nu a suferit pagube materiale.

Incidentul a fost filmat de cei care treceau pe drumul județean, fiind chiar luat în râs de către unii dintre participanții la trafic, care i-au întrebat pe militarii americani desemnați să păzească aparatul daca nu cumva au rămas fără benzină și au nevoie de combustibil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO Un Elicopter Militar American A Aterizat Pe Un Câmp De Lângă Pecineaga – CTnews » Local Info

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*