VIDEO Un constănțean se pregătea intens de 1 mai – avea acasă o cultură de peste 100 de plante de cannabis

Armele găsite în urma percheziției. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii de combatere a criminalității organizate împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Constanța au descoperit, la domiciliul unui bărbat din municipiul Constanța o cultură indoor de cannabis compusă din peste 100 de plante.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au efectuat în cursul zilei de 28 aprilie două percheziții domiciliare, în Constanța.

În urma activităților, la una dintre locații, polițiștii au descoperit o cultură indoor de cannabis, compusă din 117 plante, aproximativ 11 kilograme de cannabis (masă vegetală uscată) și aparatură specifică necesară cultivării cannabisului.

De asemenea, au fost indisponibilizate 2 autoturisme, 4 telefoane mobile, un laptop, un pistol de tip airsoft, un topor, un baston telescopic, un spray iritant – lacrimogen, 2.800 de lei și 200 de euro.

În urma probatoriului administrat, un bărbat, de 30 de ani, bănuit că ar fi înființat cultura de tip indoor, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 29 aprilie, să fie prezentat instanței în vederea luării de măsuri legale.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*