VIDEO Un mecanic de locomotivă a lăsat garnitura „pe avarii“ în Valu lui Traian pentru a-și lua o cafea de la un magazin

Trenul a blocat circulația rutieră. FOTO Captură video

De șoferi aroganți care opresc mașinile pe banda I de circulație, chiar dacă este singura pe sens, este internetul plin. Un conductor de tren însă le-a dat clasă tuturor acestora. A oprit garnitura de tren pentru a-și lua o cafea.

Conductorul locomotivei inscripționate „Mircea Eliade“ și folosită de către operatorul DB Schenker România, tracta o garnitură de marfă în cursul zilei de 22 martie, circulând dinspre Cernavodă spre Constanța. Când a ajuns în Valu lui Traian, acesta a oprit garnitura în dreptul trecerii la nivel cu calea ferată ce duce spre cartierul Zona C, a coborât din cabină, a intrat într-un chioșc din apropiere, unde a ieșit după câteva minute, cu o cafea în mână.

Întreaga scenă a fost surprinsă de unul dintre șoferii care se aflau opriți în trafic la barieră, așteptând ca trenul să își continue drumul.

UPDATE:

Potrivit unor surse neoficiale, pe numele conductorului de tren a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru încălcarea art. 339 Noul Cod Penal – Împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice Infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Reprezentanții IPJ Constanța au precizat că „în urma apariției imaginilor video, polițiștii din cadrul S.R.P.T. Constanța s-au autosesizat si efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.“

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*