VIDEO Un bărbat din Ilfov a murit înecat pe plaja de la Corbu

Un bărbat din Ilfov a murit înecat pe plaja de la Corbu

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din judeţul Ilfov, a murit înecat, sâmbătă dimineaţa, după ce a intrat să se scalde în mare pe plaja de la Corbu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al județului Constanța, pompierii au fost solicitaţi să intervină, sâmbătă, pe plaja de la Corbu, după ce un bărbat fusese scos inconştient din mare de către alte persoane.

La faţa locului au intervenit elicopterul SMURD şi şenilata de la punctul de prim ajutor Corbu, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare.

În ciuda eforturilor depuse, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, nu a mai putut fi salvat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*