150 de tone de cauciucuri au luat foc la fabrica de ciment din Medgidia. Mai multe echipaje de pompieri intervin. A fost emis mesaj Ro Alert

Incendiu la Medgidia

150 de tone de cauciucuri au luat foc la fabrica de ciment din Medgidia, iar mai multe echipaje de pompieri intervin. De asemenea, a fost emis Ro-Alert din cauza degajărilor mari de fum.

Pompierii au anunțat că a izbucnit un incendiu în zona Partizani din Medgidia, la fabrica de ciment.

„Ard cauciucuri pe o suprafață de aproximativ o mie de metri pătrați, fără pericol de propagare. În sprijin, se deplaseaza AT10000 Palas, iar 1 ASAS de la PTS Ciocarlia se deplaseaza la Medgidia pentru asigurare raion. La locul intervenției se deplasează comandantul Detașamentului Medgidia.

Un al doilea ASAS de la Detașamentul Palas și 1 ASAS de la Stația Tuzla se deplasează în sprijin la locul intervenției”, au afirmat pompierii.

Ei au mai spus că ard 150 de tone

De asemenea, a fost transmisă avertizare Ro Alert pe raza localităților Cuza-Vodă și Castelu, ca urmare a degajărilor mari de fum.

Update

Incendiul se manifestă cu 2 focare diferite, au anunțat pompierii.

„Se acționeaza si cu utilajele agentului economic prin acoperirea focarelor cu nisip/pământ, și cu echipajele ISU prin răcirea zonei limitrofe. Intervenția este în dinamică” – ISU Constanța. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*