VIDEO Un bărbat a murit după ce a intrat cu camionul într-un imobil, la intrarea în Ovidiu

Un bărbat de 50 de ani a murit, vineri, după ce pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de deplasare într-un sens giratoriu din Ovidiu, iar camionul pe care îl conducea a lovit un stâlp și ulterior s-a oprit într-un imobil.

Potrivit polițiștilor, bărbatul se deplasa pe DN 2A, în afara localității Ovidiu, dinspre Mihail Kogălniceanu către Ovidiu, iar la un moment dat, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers către stânga, intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat. Ulterior, autovehiculul a traversat sensul opus de mers, părăsind partea carosabilă, după care s-a oprit în zidul unei imobil aparținând unei societăţi comerciale.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*