Concert caritabil de colinde la Biserica „Sfântul Vasile” din Constanța

Parohia „Sf. Ierarh Vasile cel Mare” din Constanţa organizează un concert caritabil

Concertul caritabil este organizat de Parohia „Sf. Ierarh Vasile cel Mare” din Constanţa și Arhiepiscopia Tomisului și va avea loc Duminică, 10 decembrie, începând cu 18:00, în Biserica „Sf. Ierarh Vasile cel Mare” din Constanţa, aflată pe strada Ion Neculce, nr. 2A, Cartier Inel 2.

Fondurile strânse în urma acestui eveniment urmează a fi donate familiilor a doi copii aflați în suferință: Denis-Marian Tipu (4 ani și 6 luni) diagnosticat cu tetrapareză spastică și Eduard-Andrei Spoială (2 ani și 6 luni) diagnosticat cu autism.

Concertul va fi susţinut de 5 grupuri corale:
Grupul bizantin „Sf. Vasile cel Mare”, dirijor protopsalt prof. drd. Marian Bostan;
Corala TEODOXA, dirijor de Valeriu Croitoru;
Corul “Nihil Sine Deo” al parohiei Dăeni, jud. Tulcea, dirijor pr. Alexandru Balaban;
Corul „Belcanto” al Şcolii Gimnaziale nr. 39, „Nicolae Tonitza” din Constanţa, dirijor arhid. prof. Calinic Ciprian Savin;
Corul “Sf. Dionisie Exiguul” al Seminarului Teologic Ortodox din Constanta, dirijor arhid. prof. Adrian Clinciu.

Totodată, Parohia „Sf. Ierarh Vasile cel Mare” îi așteaptă la împodobit bradul pe toți enoriașii și copiii care doresc să se împărtășească din bucuriile prilejuite de sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus Hristos. Împodobirea bradului va avea loc în biserica parohiei, joi, 7 decembrie 2017, de la ora 18:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*