VIDEO Terasă din Mamaia, închisă după ce turiștii care au mâncat acolo s-au simțit rău. ANPC a aplicat o amendă de 15.000 lei

Pește stricat la o terasă din Mamaia
Pește stricat la o terasă din Mamaia

O sesizare venită din partea turiștilor a dus la închiderea unei terase din nordul stațiunii Mamaia. Inspectorii ANPC au mers imediat în control și au descoperit alimente depozitate necorespunzător, fără elemente de identificare. Proprietarii terasei Merlin aveau mâncare păstrată în condiții improprii, lipseau graficele de temperaturi și nu existau proble ale preparatelor din mendiu.

Peste 65 de kilograme de pește alterat a fost confiscat. În plus, firma nu avea autorizație de funcționare. Amenda aplicată de inspectorii ANPC a fost una foarte mare – 15.000 lei și a coincis cu oprirea activității operatorului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*