VIDEO Scene din Serialul american “Impulse”, difuzat pe YouTube, sunt filmate la Constanța. Primăria a restricționat accesul în zona peninsulară

Hotel Intim, locul unde a fost găzduit Mihai Eminescu. FOTO Cătălin SCHIPOR

Echipa de filmare a serialului „Impulse” a ajuns la Constanța pentru a trage câteva cadre în zona veche a orașului.

Înacest sens, circulația autovehiculelor este restricționată, până la ora 23:00, pe strada Arhiepiscopiei, între strada 9 Mai și bulevardul Regina Elisabeta.

Traficul rutier este redirecționat către strada 9 Mai – strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 – strada Marcus Aurelius – strada Dr. Aristide Karatzali – strada Mircea cel Bătrân.

“Rugăm conducătorii auto să reducă viteza de circulație când se apropie de această zonă și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*