VIDEO Record de protestatari la Constanța. 3500 oameni au mărșăluit pe străzile orașului

Protest la Constanța
Protest la Constanța

Protestatarii s-au strâns la ora 18.00 în fața Prefecturii Constanța. Protestatarii, în marea majoritate tineri, au plecat apoi pe Bulevardul Tomis către City Park Mall. Traseul a urmat strada Soveja, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu și protestatarii au ajuns până la Casa de Cultură din municipiu.

Acesta este cel mai mare marș organizat în Constanța în ultimii 25 ani. Peste 3500 de participanți înarmați cu vuvuzele, fluiere, panouri și steaguri au străbătut orașul. Pe străzi s-a auzit “Colectiv”, “România”, “Ieșiți din casă dacă vă pasă”, “România Liberă”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*