VIDEO PSD se înnoiește cu oameni vechi. Gheorghe Donțu a revenit în partid la 11 ani de la demisie și aduce 700 ecolologiști

Felix Stroe și Gheorghe Donțu. FOTO Adrian Boioglu
Felix Stroe și Gheorghe Donțu. FOTO Adrian Boioglu

Gheorghe Donțu a revenit în PSD Constanța și nu oricum, ci pe ușa din față. La prima conferință de presă organizată de Felix Stroe, Donțu a anunțat renunțarea la Partidul Ecologist și alipirea la Partidul Social Democrat.

Gheorghe Donțu susține că aduce cu el 700 ecologiști. Tocmai de aceea a primit și funcția de vicepreședinte al Organizației Județene a PSD Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*