VIDEO Protest organizat de Bisericile evanghelice în fața Consulatului General al Federației Ruse la Constanța

Protest organizat în fața Consulatului General al Federației Ruse la Constanța

Zeci de persoane au participat, joi, 3 martie, în jurul orei 12.00, la un protest organizat în fața Consulatului General al Federației Ruse la Constanța cerând oprirea războiului declanșat în Ucraina.

Protestul a fost organizat de bisericile evanghelice din județul Constanța, care au vrut astfel să-și arate sprijinul și susținerea față de poporul ucrainean.

Acțiunea a fost pașnică și a inclus mesaje de susținere față de poporul ucrainean și o rugăciune pentru pace rostită în patru limbi diferite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*