VIDEO Polițiștii fac o razie de amploare în Portul Constanța

Acțiune a Poliției

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța desfășoară o razie de amploare în Portul Constanța, pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.

„De asemenea, acțiunea are ca scop legitimarea persoanelor și depistarea celor date în urmărire.

Concomitent, se urmărește degajarea drumurilor publice din incinta portului, parțial blocate de autocamioane aflate în staționare, și dirijarea acestora către locurile de parcare special amenajate.

La acțiune participă polițiști din structurile de ordine publică, investigații criminale, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale” – IPJ Constanța.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și Serviciului pentru Imigrări al Județului Constanța, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța și specialiștilor din cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*