VIDEO Polaris M Holding continuă acţiunile de dezinfecție în orașul Constanța

Polaris M Holding continuă acţiunile de dezinfecție în orașul Constanța

Polaris M Holding și-a intensificat în această perioadă acțiunile de dezinfecție în Constanța, măsură esențială pentru ca populația orașului să-și poată continua activitatea în spațiile publice în condiții de siguranță.

„Polaris a crescut frecvența acțiunilor de igienizare pe străzile, bulevardele, aleile dintre blocuri și cele care asigură accesul în unitățile sanitare. Sunt dezinfectate locurile de joacă, parcurile, mobilierul stradal și platformele pentru deșeuri din Constanța”, au precizat reprezentanții societății.

Acţiunile de dezinfecție se desfășoară atât pe durata zilei, precum și noaptea, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

„Detergentul utilizat pentru igienizarea spațiilor exterioare are proprietăți de spălare și degresare puternică. Produsul este ecologic, biodegradabil și nu afectează mediul înconjurător, omul sau animalele. Totuși, rugăm posesorii animalelor de companie să evite ca acestea să ingereze detergentul proaspăt dispersat”, au mai transmis sursele citate.


De asemenea, se acționează și pentru dezinfecția platformelor de deșeuri, echipele ajungând, miercuri, la punctele de colectare a deșeurilor din următoarele zone: ICIL, Tomis I, Tomis II, Centru, Peninsulă. Pentru dezinfecția acestora se folosește o substanță pe bază de clor, care are proprietăți de spălare și degresare puternice, folosită în concentrația recomandată și avizată de Ministerul Sănătății. Pentru menținerea igienei în zona platformelor de gunoi, constănțenii sunt rugați să arunce deșeurile în locurile special amenajate și nu la întâmplare sau pe lângă acestea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*