VIDEO Pelicanii au ieșit din adăpostul de iarnă de la microdeltă. Imagini spectaculoase la primul contact cu apa lacului după o iarnă grea

Pelicanii de la Micro-delta Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Pelicanii de la Micro-delta Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Cine și-ar fi închipuit că pelicanii sunt păsări timide sau că au nevoie de protecția omului pe timpul sezonului rece. Angajații de la Microrezervația Constanța au făcut în iarna asta cinste cu casa și masa pentru păsările sălbatice.

Zilele acestea, cei 15 pelicani care au primit adăpost și hrană la Micro-Delta de la Complexul Muzeal pentru Științele Naturii, au ieșit pe lac. A fost primul lor contact cu apa după o perioadă prelungită de ger. Imaginile fac cât o mie de cuvinte.

Urmărește reportajul Constanța NEWS dar și imaginile colegilor de la TVR și Claboo Media.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*