VIDEO “Orice DA începe cu SEVDA” – campania de toamnă care te îmbie să alegi inelul de logodnă perfect

Ia inelul de logodnă de la Sevda
Ia inelul de logodnă de la Sevda

Nu iei inelul de logodnă în fiecare zi. Și nu în fiecare zi îngenunchezi în fața fetei pe care o iubești. Bărbații îngenunchează greu (orgoliul masculin…) și atunci când foarte rar o fac, ar vrea să fie siguri de reușită. Cum să fii sigur c-o să-ți spună “Da”? Avem un hint. Mergi întâi la SEVDA și plimbă-te printre vitrine. O să rămâi uimit.

“Diamonds never made a Lady” spune refrenul unui superhit care a făcut carieră în anii ’80. Diamantele nu transformă o fată în femeie, însă o bijuterie plină de diamante o transformă pe loc într-o prințesă. Și-ntotdeauna vrei ca prințesa să-ți ofere acel “DA” unic, neprețuit și fără echivoc… Orice “DA” începe cu SEVDA. 

Un inel de logodnă reprezintă un angajament formal al viitoarei căsătorii și, ca o curiozitate (știați?) se poartă pe al patrulea deget al mâinii stângi pentru că anticii credeau că acolo e o venă care conduce la inimă. Așadar, când vii la SEVDA ca să alegi cadoul perfect pentru logodnă, să te gândești că inelul este simbolul uniunii voastre și va trona pe degetul ei pentru tot restul vieții.

Tot timpul când privirea ți se va opri asupra ei, îți veți aduce aminte de clipele frumoase din ziua când i l-ai dăruit și de jurămintele ce v-au legat pe vecie. SEVDA va sfătuiește ca, atunci când alegeți inelul de logodnă, să țineți cont de personalitatea fetei și mai ales de stilul ei de viață, pentru că acel inel o va însoți tot timpul. Iar dacă nu te pricepi, să nu-ți faci griji: sunt consultanți care îți vor spune mai tot timpul tot ce trebuie să știi pentru a lua decizia bună în cunoștință de cauză.

Cadoul perfect pentru orice logodnă – inelul de logodnă – este promisiunea de fidelitate unul altuia și căsătoria din viitor. Având forma unui cerc – fără început și fără de sfârșit – inelul de logodnă este un simbol pentru toate fericirile vieții.  Sunt multe feluri de inele de logodnă: aurul și platina sunt sunt materialele preferate, dar mai există și alte tipuri de metale cum ar fi titanul, argintul sau inoxul. Asta îi permite viitoarei mirese să își creeze propriul inel în funcție de stilul ei.

Istoria inelelor de logodnă are 800 de ani de când un papă a stabilit o perioadă de așteptare între promisiunea căsătoriei și căsătoria propriu zisă. În acele vremuri inelele de logodnă reprezentau rangul social deoarece doar cei bogați își permiteau să cumpere inele de logodnă cu diamante. Astăzi vremurile sunt în schimbare, iar SEVDA îți promite că are pentru tine inelul mult visat.

Faptul că moda ne permite să purtăm și să asortăm bijuterii din materiale nobile – aur, argint, cristale, perle – cu ținute extrem de casual nu face decât să ne stimuleze imaginația. Cadourile de la SEVDA pot să dea o notă de veselie și tinerețe oricărei doamne. Sfat: să nu credeți că bijuteriile nobile sunt potrivite DOAR ținutelor elegante sau clasice. Nu. Lăsați-vă imaginația să zburde și improvizați. Fiecare femeie este unică – să nu uitați nicicând acest lucru. Delicate sau masive, cu pietre prețioase sau mai simple, există bijuterii la SEVDA pentru orice fată, cu orice personalitate.

Dragi bărbați, inspirați-vă din modul în care natura își alege culorile. Natura este îndrăzneață și nu cunoaște limite. Dacă ea poate, și noi trebuie să îndrăznim. Bijuteriile? Le iubim pentru că ne oferă un alt mod de a ne exprima personalitatea și creativitatea. Mergeți la SEVDA și alegeți cadoul perfect! O să fiți uimiți de reacția ei, când îl va primi.

Dacă tot te așezi în genunchi și îți calci pe mândrie, fă în așa fel încât să fii sigur că zice “da” din prima și nu o să mai fii nevoit să îngenunchezi și a două oară. Diamantele sunt cele mai bune prietene ale doamnelor – te vor ajuta oricând.

Vino la SEVDA și descoperă colecția de bijuterii din aur, argint și diamante ce include inele, cercei, brățări, coliere, inele de logodnă și verighete. Cu fiecare bijuterie pe care SEVDA a creat-o, a mai împlinit o dorință și prin fiecare dorință a colorat personalitatea și spiritul unei femei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*