Cumpăna a răspuns prezent la campania „Let’s Do It, Romania!”

Comuna Cumpana. FOTO Catalin Schipor

Acesta este cel mai mare proiect de implicare socială, care își propune că într-o singură zi, „Ziua de Curățenie Natională”, să mobilizeze cetățeni, autorități, companii private și mass-media, pentru a curăța arealele naturale din afară localităților.

Proiectul își propune, pe langă curătarea deșeurilor din arealele naturale cu ajutorul voluntarilor, să îi responsabilizeze pe cetăteni și să devină conștienți de impactul pe care îl au aceste acțiuni asupra mediului pe termen lung.

Că de fiecare data, primăria comunei Cumpăna, în colaborare cu Liceul Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” și Clubul Sportiv „Victoria Cumpana”, sprijiniți de societatea de Salubrizare și Gospodărire Comunală din localitate vor participă la această activitate.

Toți cei care doresc să participe la acțiunea de curățenie în zonă administrativ teritorială a comunei Cumpănă, sunt așteptați sâmbătă 15 septembrie oră 8.15 în față primăriei pentru înregistrare și deplasarea către zonele ce urmează a fi curățate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*