VIDEO O petrecere privată care blocase o întreagă stradă în Valu lui Traian a fost stricată de polițiștii constănțeni, care au întocmit și un dosar de cercetare penală

O petrecere privată a blocat strada Caișilor din Valu lui Traian

Polițiștii constănțeni au fost nevoiți să intervină miercuri, 27 iulie, în Valu lui Traian după ce o mai multe persoane au blocat strada Caișilor din comună cu o petrecere privată. Strada a fost eliberată după intervenția polițiștilor, care au întocmit în cauză și un dosar de cercetare penală.

Potrivit reprezentaților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală au fost sesizați miercuri, în jurul orei 13.45, cu privire la faptul că strada Caișilor din localitatea Valu lui Traian este blocată, cu intenție, de către mai multe persoane, cu ocazia desfășurării unui eveniment privat.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar pe strada menționată au fost montate două corturi din schelet metalic, precum și mai multe mese. În urma intervenției polițiștilor, obiectele au fost strânse, iar strada a fost eliberată”, a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice. Prin fapta respectivă a fost încălcat articolul 339 din Codul Penal care se referă la împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

„Cu aceeași pedeapsă (închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă – n.r.) se sancționează așezarea de obstacole care îngreunează sau împiedică circulația pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranța circulației ori se aduce atingere dreptului la libera circulație a celorlalți participanți la trafic”, se arată în Codul Penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*