VIDEO O navă tip general cargo în pericol de scufundare. ARSVOM acordă asistență cu două nave

Navă în pericol de scufundare. FOTO ARSVOM

Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) a informat că o navă tip general cargo este în pericol de scufundare și acordă asistență cu două ambarcațiuni.

Miercuri, 30 august, la ora 15:00 nava Sar Phoenix, aparținând Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare a plecat cu toată viteza spre rada exterioara a Portului Constanța pentru a acorda asistență unei nave tip general cargo, aflată în pericol de scufundare.

Nava are un echipaj format din opt persoane și transporta grâu.

Nava JETMAX 2, sub pavilion Vanuatu, prezintă înclinare babord 15° și pană de curent. Sub alerta MRCC,  în zonă a ajuns și remorcherul BRIZO,  aparținând ARSVOM, care de asemenea stă în asistență, așteptând noi indicații.

Operațiunea este în plină desfășurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*