VIDEO O femeie se zbate între viață și moarte, după ce a fost lovită de o mașină, pe Șoseaua Mangaliei din Constanța, când traversa neregulamentar

Femeia a fost surprinsă și accidentată de autoturism. FOTO Captură video

Traversările în fugă ale pietonilor, prin locuri nepermise, sunt o adevărată ruletă rusească, iar șansele de a fi rănit cresc dacă este noapte, ploaie sau ceață. O femeie se zbate între viață și moarte după ce a fost lovită în plin de un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța.  

Accidentul a avut loc în seara de 14 mai, în jurul orei 22.00, când un tânăr de 19 ani a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei, pe banda numărul 1, dinspre strada Hatman Luca Arbore către DN 39 E. În dreptul unei reprezentanțe auto a surprins și accidentat grav o femeie de 47 de ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului.

Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă și pe imagini se poate vedea cum victima, împreună cu încă o persoană s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Cea de-a doua persoană s-a oprit la mijlocul drumului în timp ce victima a încercat să ajungă pe cealaltă parte a drumului în fugă, moment în care a fost surprinsă și accidentată de autoturism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*