VIDEO O femeie se zbate între viață și moarte, după ce a fost lovită de o mașină, pe Șoseaua Mangaliei din Constanța, când traversa neregulamentar

Femeia a fost surprinsă și accidentată de autoturism. FOTO Captură video

Traversările în fugă ale pietonilor, prin locuri nepermise, sunt o adevărată ruletă rusească, iar șansele de a fi rănit cresc dacă este noapte, ploaie sau ceață. O femeie se zbate între viață și moarte după ce a fost lovită în plin de un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța.  

Accidentul a avut loc în seara de 14 mai, în jurul orei 22.00, când un tânăr de 19 ani a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei, pe banda numărul 1, dinspre strada Hatman Luca Arbore către DN 39 E. În dreptul unei reprezentanțe auto a surprins și accidentat grav o femeie de 47 de ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului.

Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă și pe imagini se poate vedea cum victima, împreună cu încă o persoană s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Cea de-a doua persoană s-a oprit la mijlocul drumului în timp ce victima a încercat să ajungă pe cealaltă parte a drumului în fugă, moment în care a fost surprinsă și accidentată de autoturism.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*