VIDEO O fată din Constanța a pierdut lupta la o săptămână după tragedia din clubul Colectiv. Serian Mavi vorbea 8 limbi și lucra pentru o companie americană

Mavi Serian a murit după tragedia de la Colectiv. Colaj foto: ctnews.ro
Mavi Serian a murit după tragedia de la Colectiv. Colaj foto: ctnews.ro

Printre victimele din Constanța aflate în clubul Colectiv în seara tragediei care a ucis deja zeci de tineri era și Serian Mavi. Trupul fetei de 25 ani a fost adus acasă de familie după ce inima ei a încetat să mai bată pe patul unui spital din București.

Mavi Serian a comunicat timp de aproape o săptămână cu rudele prin semne. Medicii au suspus-o unei intervenții chirurgicale și în ciuda eforturilor, trupul fetei nu a mai rezistat.

Constănțeanca este de religie musulmană. Părinții se mândreau cu faptul că Serian vorbea opt limbi, absolvise recent facultatea și avea un loc de muncă bine plătit într-o companie multinațională cu sediul în București.

Fata i-a spus mamei sale că merge într-un club pentru că managerul ei era apropiat trupei Goodbye to Gravity. Părinții au aflat de la o asistentă medicală ce s-a întâmplat și s-au grăbit să ajungă la spitalul Bagdasar Arseni. A fost o săptămână în care s-au rugat pentru sănătatea ei și au comunicat cu fata doar prin semne. Medicii le-au spus de la început că tânăra are șanse minime de supraviețuire. Cu toate acestea, atunci starea ei s-a stabilizat au supus-o unei operații. Chiar și așa, trupul ei nu a mai rezistat.

Serian Mavi va fi înhumată luni în cimitirul musulman din cartierul constănțean Anadalchioi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*