Primăria Constanța a anunțat că a început asfaltarea pe Șoseaua Mangaliei  și traficul rutier este restricționat

FOTO Primăria Constanța

Din această dimineață a început asfaltarea pe șoseaua Mangaliei, tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la intersecția cu drumul Cumpenei și pod Doraly, sensul de mers spre oraș. Lucrările de asfaltare se vor derula în 3 etape. Astfel, astăzi se va turna covorul asfaltic pe porțiunea de drum dintre intrarea în oraș și intersecția cu strada Hatman Arbore. În etapa a doua se va lucra pe tronsonul curpins între strada Hatman Arbore și strada Pandurului, urmând ca apoi să se asfalteze și porțiunea curpinsă între strada Pandurului și pod Doraly.

Pentru perioada în care se desfășoară lucrările de asfaltare, traficul a fost reorganizat pe sensul de mers către oraș pe o singură bandă.

Lucrările se vor derula pe tot parcursul săptămânii, timp în care rugăm participanții la trafic să evite, pe cât este posibil, această zonă folosind rute alternative.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*