VIDEO Moarte suspectă pe strada Traian. Un bărbat și-a pierdut viața în mașina pe care o conducea

Bărbatul a fost găsit decedat pe scaunul din dreapta. FOTO Constanța News
Bărbatul a fost găsit decedat pe scaunul din dreapta. FOTO Constanța News

Un deces mai puțin obișnuit a avut loc miercuri dimineață pe strada Traian. Un bărbat în vârstă de 61 ani care se afla la volanul unui Opel a tras mașina pe dreapta și s-a așezat pe scaunul pasagerului. Câteva minute mai târziu el a murit.

Oamenii legii de la Secția 3 Poliție Constanța au încercuit imediat mașina aflată în fața Liceului Traian. Ei au găsit în autoturism telefonul mobil al bărbatului și actele care dovedeau că acesta suferea de probleme cu inima. Cadrele medicale de la Serviciul de AMbulanță Constanța, chemate să acorde primul ajutor spun că nu au mai putut face nimic pentru a-l ajuta pe bărbat.

Polițiștii sunt de părere că șoferul a suferit un atac de cord, iar supoziția lor va fi confirmată de necropsie. Victima se numește Vasile Debecan, avea 61 ani și era angajat ca motorist al unei firme din Portul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*