Sporturile nautice, atracția sezonului de toamnă la Constanța. Competiție de kitesurfing promovată de OMD Mamaia – Constanța

Kitesurfing. FOTO OMD Mamaia - Constanța

Constanța găzduiește în perioada 25-26 septembrie, pe plaja Zoom, un eveniment dedicat iubitorilor sporturilor nautice. Competiția de Kitesurfing reunește participanți din întreaga țară și oaspeți de prestigiu de peste hotare și promite un adevărat spectacol atât pentru cunoscători, cât și pentru turiștii și constănțenii dornici să vadă marea colorată de zecile de zmeie ale participanților.

Concursul, organizat de WEGO Kitesurfing, în parteneriat cu Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța, promite un spectacol de neratat, având în vedere că participanții vor înfrunta condiții meteorologice extreme, cu vânt puternic și valuri înalte, iar spectatorii vor avea ocazia să admire sărituri impresionante și manevre complexe în aer.

Desfășurarea evenimentului la Constanța demonstrează, încă o dată, potențialul destinației Mamaia-Constanța de a găzdui competiții sportive de înaltă calitate și evenimente atractive pentru public, și în afara sezonului de plajă.

“Atracțiile turistice nu se încheie odată cu sfârșitul sezonului estival. De fapt, toamna oferă condiții meteo ideale pentru sporturile nautice și ne bucurăm să fim parte din această completare a imaginii zonei de litoral Mamaia-Constanța cu statutul de hub al evenimentelor sportive de calibru”, subliniază George Măndilă, președinte OMD Mamaia-Constanța.

Competiția sportivă nu este singurul eveniment major susținut de OMD în această toamnă. În urmă cu o săptămână, Mamaia a fost gazdă pentru două manifestări publice de anvergură, care au adus la malul mării câteva mii de turiști, pe parcursul mai multor zile. Meciurile de tenis din Cupa Davis, România – Taiwan, desfășurate la Club Idu Mamaia și Festivalul Sunwaves, organizat în stațiune pentru a doua oară în acest an, au contribuit, de asemenea, la consolidarea imaginii zonei Mamaia-Constanța ca destinație versatilă, care poate deveni oferi cele mai bune condiții pentru evenimente mari.

După o vară în care evenimentele organizate de OMD s-au adresat, în special, turiștilor veniți pe litoral pentru plajă și relaxare, odată cu toamna se conturează și strategia asumată, care vizează extinderea sezonului estival. Astfel, pentru a atrage vizitatori, până la finalul lunii septembrie OMD sprijină organizarea de manifestări, care răspund preferințelor unui public variat. Fie că este vorba de competiții sportive, evenimente culturale sau festivaluri muzicale, Asociația continuă să își urmărească obiectivul de transforma stațiunea Mamaia și orașul Constanța în destinații atrăgătoare, indiferent de sezon.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*