VIDEO Mesajul lui IPS Teodosie în ajunul Sfintelor Paști

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. FOTO Adrian Boioglu
IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. FOTO Adrian Boioglu

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului a îndemnat credincioșii să meargă în seara de sâmbătă spre duminică la bisericile din Constanța.

“Lumina e adusă de la Aeroportul Otopeni”, ajunge la Cernavodă, Medgidia, o aducem aici la Catedrală pentru a fi trimisă în toate parohiile, dar o vom duce și pe mare, așa cum a fost ea adusă de Sfîntul Apostol Andrei. Marea este acel dar a lui Dumnezeu pe care a venit Sfântul Apostol Andrei”, a declarat IPS Teodosie. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*