FOTO “Atelierul zânelor” – joacă pentru cei mici și ajutor pentru familiile nevoiașe din județul Constanța

Atelierul Zânelor. FOTO JCI Constanța
Atelierul Zânelor. FOTO JCI Constanța

Echipa Junior Chamber International Constanța se pregătește de o poveste de paști și invită părinții și copiii în jocul lor, la o nouă ediție Atelierul Zânelor.

Cei mici sunt așteptați sâmbătă, 31 martie 2018, ora 16:00, la Grădinița  “Zubeyde Hanim” – Strada Delfinului, nr. 2, Zona Dacia, unde frumoasele Zâne JCI, alături de iepurașii năzdrăvani, au pregătit numeroase activități și multe surprize.

Un număr de aproximativ 80 de perechi formate din copii și părinți vor participa la activitățile organizate de Zânele JCI Constănța, unde timp de 3 ceasuri, prin rotație, echipele vor participa la ateliere de creație.

Activități în cadrul Atelierul Zânelor by JCI Constanța

  • Atelierul “Coșul Iepurașului”: În cadrul acestui atelier, copilașii, împreună cu părinții, vor confecționa coșulețe din hârtie și le vor decora cu iarbă din hârtie creponată colorată, cu diferite figurine, glitter și abțibilduri.
  • Atelierul “Oul colorat”: Acest atelier are la bază tradițiile și obiceiurile românești. unde cei mici vor realiza alături de zâne și iepurași năzdrăvani, cele mai frumoase ouă într-un stil unic., caracteristic echipei din care acesta face parte.
  • Atelierul “Vânătoare de Ouă”: Pe locuri fiți gata…START!!! Organizația “Cercetașii României” vin să dea o mâna de ajutor Zânelor JCI și vor desfășura activități în aer liber sub formă de joc organizat. Acest atelier se va încheia cu o veritabilă vânătoare de ouă.

În plus, vor fi și alte surprize pentru cei mici, cântece, dans, jocuri, multă voie bună și momente de animație.

Atelierul Zânelor este un eveniment cu scop caritabil, iar la cea de-a 17-a ediția, echipa JCI Constanța și-a propus încă  o dată să-i învețe pe copii să dăruiască.  Așadar, fiecare copil particpant va dona către JCI Constanța, la alegere: rechizite, produse de îngrijire (săpun, șampon, deodorant, etc) și alimente neperisabile.

Părirnții care doresc să se implice mai mult în acțiunea umanitară, pot sună oriand la numărul specificat pe afiș. La această ediție, voluntarii JCI vor veni în sprijinul unei familii defavorizate din Constanța cu mai mulți copii care merg la școală.

Înscrierile se fac la Telefon:  0732 833 443. Evenimentul are o taxă de acces de 60 lei, iar părinții sunt îndemnați de către organizatori să doneze rechizite, alimente neperisabile și produse de igienă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*