VIDEO Mesajul de Înviere al Arhiepiscopului Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. FOTO Cătălin SCHIPOR

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie, a transmis un mesaj de Înviere pentru toți credincioșii.  El dorește ca toți creștinii să simtă această bucurie, cu toate greutățile, cu toate spitalizări, iar după Înviere va fi bucurie.

“Hristos a înviat!

Iată-ne și la sărbătoarea Învierii din anul 2020. Cu toate greutățile, cu toată pandemia pe care am străbătut-o de la începutul postului, iată-ne acum la această sărbătoare la care Hristos ne cheamă să înviem în Înviere, cu Învierea Sa, pentru că ne-a trimis Lumina care ne îmbracă și pe noi în razele strălucitoare ale bucuriei biruinței vieții asupra morții.

Este sărbătoarea cea mai mare, care ne cheamă pe toți la viața cea fără de sfârșit, să devenim și noi fii al Învierii. Iată, așadar, după zilele de post străbătute, după metanii răsare acum Hristos, Cel înviat din morți, care ne arată că bucuria învinge tristețea, că tristețea trebuie să plece departe, că viața se arată în mod deplin și trebuie să fim și noi fii ai Vieții, fii ai Învierii, fii ai dragostei.

Dragostea de Dumnezeu a adus Învierea lui Hristos, care este nădejdea învierii noastre.

Dorim ca toți creștinii să simtă această bucurie, cu toate greutățile, cu toate lipsurile, cu toate izolările, cu toate spitalizările, Învierea va birui și dincolo de învierea noastră nu va mai fi decât bucurie. Să nădăjduim în acea bucurie și să ne salutăm de acum cu acest salut al bucuriei Învierii: Hristos a înviat!”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*