VIDEO Mesajul de Crăciun rostit de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului

Slujbă oficiată de IPS Teodosie. FOTO Adrian Boioglu
Slujbă oficiată de IPS Teodosie. FOTO Adrian Boioglu

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului și-a anunțat deja prezența în mai multe lăcașuri de cult în aceste zile.

Astfel, joi, 24 decembrie, ierarhul va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” începând cu ora 8.15.

Vineri, 25 decembrie, în ziua praznicului Nașterii Domnului, de la ora 9.00, ierarhul Tomisului va săvârși Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța. În timpul slujbei, Corala bărbătească „Armonia” va interpreta o suită de colinde tradiționale.

Sfintele sărbători de iarnă sunt un prilej pentru apropiații bisericii să aducă o bucurie în sufletele celor năpăstuiți.

Moș Crăciun va veni la biserica „Sf. Mina” din Constanța pe 25 decembrie la ora 11.30, atât pentru 600 de copii instituționalizați (abandonați, infectați cu HIV, cu dizabilități), cât și pentru copiii parohiei. Totodată, preoții vor aduce vestea Nașterii Domnului prin colinde.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*