VIDEO Mesajul de Anul Nou al Arhiepiscopului Tomisului

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie. FOTO Paul Alexe

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie, a transmis un mesaj credincioșilor cu ocazia Anului Nou.

Anul Nou, care a sosit, noi dorim să ne aducă noi bucurii, noi împliniri și noi fapte bune pentru a ne întărî sufletul, credința și dragostea noastră față de Dumnezeu. Acest an este tot sub semnul unei boli, anunțându-se tot felul de proorociri omenești, care nu se împlinesc chiar toate, numai cele Dumnezeiești se împlinesc, oamenii le pregătesc, dar nu totdeauna le pot pregăti cu exactitate. De aceea, nădujduim ca anul acesta să fie mai bun decât anul trecut și ne pare că anul trecut au murit mulți din semenii noștri și multe familii au fost în jale. Să sperăm că anul acesta, fiind mai bun decât anul trecut și noi facem anul mai bun, vom fi mai credincioși, mai rugători, mai aproape de Dumnezeu”, a afirmat Arhiepiscopul Tomisului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*