VIDEO Leii de mare de la Delfinariu Constanța se pregătesc intens pentru primul spectacol

Leii de mare se acomodează cu noua casă. FOTO Cătălin Schipor

În urmă cu o lună de zile, în aprilie, la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii – CMSN Constanța au sosit noii oaspeți, lei de mare californieni, SAM, INUK şi KALI.  După perioada de acomodare au început antrenamentele și în curând vor susține primele spectacole.

Două femele de cinci ani și un mascul de nouă ani sunt noii chiriași ai vechiului bazin al delfinilor, care a fost reamenajat.

Potrivit conducerii CMSNC, între reprezentațiile de la Delfinariu SAM, INUK și KALI vor prezenta într-o formă foarte atractivă un mesaj educativ, serios despre biodiversitate și conservarea mediului.

În această perioadă, leii de mare californieni se antrenează intens pentru spectacolele verii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*