VIDEO Lecție de biologie la Delfinariul Constanța. Dr. Adrian Bîlbă a explicat studenților de ce nu dorm delfinii

Delfinii din noul Delfinariu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Delfinii din noul Delfinariu din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

O lecție de biologie inedită a avut loc zilele acestea la Delfinariul Constanța. Directorul Delfinariului, dr. Adrian Bîlbă a povestit studenților constănțeni cum își găsește un delfin de mâncare și, mai ales cum se odihnește, dar nu doarme niciodată.

Lecția deschisă a avut loc în sala Delfinariului, acolo unde Ni-Ni și Chan-Chan evoluau în fața tinerilor spectatori.

Clipul a devenit viral pe Internet. În primele 2 zile a strâns peste 3300 de vizualizări. Vă lăsăm să descoperiți această lecție specială, așa cum au văzut-o și studenții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*