VIDEO Inconștiență criminală la volan! Un șofer beat din Constanța a intrat intenționat pe contrasens în fața unui motociclist

Motociclistul a evitat în ultima clipă impactul
Motociclistul a evitat în ultima clipă impactul

Un motociclist (Georgian U.) din Constanța a fost la un pas să fie omorât de un șofer inconștient. El se afla pe drumul care leagă localitățile Ciocârlia de Cobadin în momentul în care a văzut un autoturism Skoda Octavia care venea cu viteză din sens opus.

În imagini se vede cum autoturismul cu numărul de înmatriculare CT – 55 – YAM a părăsit intenționat banda lui de mers și a intrat pe contrasens. Motociclistul a avut inspirația să încetinească și să iasă în afara părții carosabile. Doar așa a putut să evite un impact care i-ar fi putut curma viața.

Șoferul vinovat și-a continuat apoi drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Motociclistul spune că a reușit să-l prindă pe individ și și-a dat seama că era în stare de ebrietate, așa că a mers cu imaginile la Poliția Cobadin. IPJ Constanța s-a autosesizat în acest caz. Reprezentanții instituției spun că șoferul autoturismului riscă să-și piardă permisul de conducere și se va alege cu dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*