#CONCURS Câștigă trei invitații duble la piesa de teatru “Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani” de la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare” din Constanța

Secvență din piesa de teatru "Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani". FOTO Teatrul pentru copii și tineret "Căluțul de mare"

Povestea unei pisici bogate și a nepoților ei orfani poate fi urmărită la sfârșitul acestei săptămâni, la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare”. Spectacolul “Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani” poate fi urmărit duminică, 1 martie, de la ora 10, la Teatrul pentru copii și tineret “Căluțul de Mare”.

Redacția Constanța NEWS are plăcerea să te invite la această piesă de teatru pentru copii. Trei invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți merge la spectacolul din data de 1 martie de la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de Mare”. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Constanța NEWS” – facebook.com/CTnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un alt părinte căruia i-ar plăcea această piesă de teatru
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 27 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

O pisica de Angora, văduvă dar foarte bogată, trăiește în lux într-un castel medieval, fiind păzită de bătrânul și credinciosul motan Vasile, în timp ce nepoții ei orfani, doi pisoi sărmani trăiesc pe străzi, în frig și fără adăpost. Lăudăroasă și vanitoasă peste măsură iși invită vecinii la o serată să le arate luxul in care trăiește.

Printre invitați se numără: țapul si capra, cocoșul și găina, precum si vecina purcică. După petrecere, impresionați de cele văzute, invitații o invită pe pisică să le întoarcă vizita cât mai curând….sau cel puțin aparent… Din păcate, orgolioasa pisică simandicoasă va înțelege…un pic cam târziu, importanța generozității și a bunătății… dar și a prieteniei adevărate.

Spectacolul este recomandat copiilor între 3 și 9 ani.

În distribuție: Rovena Paraschivoi, Ion Ciolan, Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Claudia Zaharia, Clara Ghiuvelechian, Alina Manțu, Tiberiu Roșu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*