VIDEO Incendiu teribil la Techirghiol. O femeie a murit carbonizată în propria casă

Incendiu devastator la Techirghiol. FOTO Sorin Șelaru
Incendiu devastator la Techirghiol. FOTO Sorin Șelaru

Un incendiu de amploare a izbucnit vineri, 3 ianuarie, la Techirghiol. Apelul la numărul de urgență 112 a sosit după ora 16.00. Pompierii militari au fost alertați despre faptul că o casă situată pe strada Vasile Alecsandri din Techirghiol a fost cuprinsă de flăcări.

11 salvatori de la stația de pompieri Tuzla s-au deplasat în zona indicată cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj de prim răspuns. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent în special la nivelul acoperișului.

O oră mai târziu, incendiul a fost lichidat. A ars casa pe o suprafață de aproximativ 120 metri pătrați. Abia după stingerea incendiului pompierii au găsit în locuință o persoană de aproximativ 60 ani – o femeie – care era carbonizată.

UPDATE ora 21.45

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, au ars acoperișul casei, bunuri și mobilier pe o suprafață de aproximativ 70 mp. Incendiul s-a propagat la casa învecinată, având perete comun. Aici au ars acoperișul, bunuri și mobilier pe o suprafață de aprox 80 mp. Incendiul a fost lichidat în 4 ore, pompierii stabilind ca și cauza probabilă a izbucnirii incendiului, o lumânare lăsată aprinsă

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*