VIDEO Incendiu teribil la Techirghiol. O femeie a murit carbonizată în propria casă

Incendiu devastator la Techirghiol. FOTO Sorin Șelaru
Incendiu devastator la Techirghiol. FOTO Sorin Șelaru

Un incendiu de amploare a izbucnit vineri, 3 ianuarie, la Techirghiol. Apelul la numărul de urgență 112 a sosit după ora 16.00. Pompierii militari au fost alertați despre faptul că o casă situată pe strada Vasile Alecsandri din Techirghiol a fost cuprinsă de flăcări.

11 salvatori de la stația de pompieri Tuzla s-au deplasat în zona indicată cu 2 autospeciale de stingere și un echipaj de prim răspuns. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent în special la nivelul acoperișului.

O oră mai târziu, incendiul a fost lichidat. A ars casa pe o suprafață de aproximativ 120 metri pătrați. Abia după stingerea incendiului pompierii au găsit în locuință o persoană de aproximativ 60 ani – o femeie – care era carbonizată.

UPDATE ora 21.45

Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, au ars acoperișul casei, bunuri și mobilier pe o suprafață de aproximativ 70 mp. Incendiul s-a propagat la casa învecinată, având perete comun. Aici au ars acoperișul, bunuri și mobilier pe o suprafață de aprox 80 mp. Incendiul a fost lichidat în 4 ore, pompierii stabilind ca și cauza probabilă a izbucnirii incendiului, o lumânare lăsată aprinsă

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*