Incendiu la spălătoria unei benzinării din Constanța

Un incendiu s-a produs la spălătoria unei benzinării din Constanța și mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la fața locului.

A fost vorba de o benzinărie din zona CET, care are spălătorie, iar incendiul se manifesta la acesteia. La fața locului s-au deplasat patru mașini de stingere, o autoplatformă, o autoscară și 2 SMURD.

În momentul producerii incendiului la benzinărie nu erau mașini la alimentat.

Incendiul a fost stins în scurt timp de pompieri.

Incendiul este lichidat, au ars aproximativ 2 metri pătrați din izolația de pe acoperișul spălătoriei. Nu a fost afectată stația de alimentare cu carburant, nu au fost alte probleme” – ISU Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*