Două persoane dispărute în lacul Siutghiol sunt căutate de scafandri

Scafandrii ISU Dobrogea participă la căutări. Arhiva ISU Dobrogea FOTO cu rol ilustrativ

Două persoane care cel mai probabil au dispărut în lacul Siutghiol sunt căutate de scafandri.

Anamaria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, a dat detalii despre această intervenție.

“Seara trecută am fost solicitați în jurul orei 23 să intervenim la două persoane, probabil dispărute, în lacul Siutghiol, între Ovidiu și Palazu Mare. La fața locului a intervenit  Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere, un echipaj de prim-ajutor și o ambarcațiune de la Detașamentul Port. În sprijin s-a deplasat și o autospecială de scafandri cu 3 scafandri la fața locului. Căutările au fost sistate în jurul orei 2 și 10 minute din cauza condițiilor hidrometeorologice. În zona indicată de martori a fost găsită barca și mai multe plase.

În această dimineață, la ora 8, au fost reluate căutările. La fața locului intervine Detașamentul Fripis cu un echipaj de prim ajutor, o autospecială de stingere și de la Detașamentul Port, o ambarcațiune cu o autospecială de scafandri și 3 scafandri”, purtătorul de cuvânt al ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*