VIDEO Incendiu la etajul nouă al unui bloc din Mamaia: 50 de persoane au fost evacuate

Incendiu la etajul nouă al unui bloc din Mamaia: 50 de persoane au fost evacuate. FOTO ISU Constanța

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină miercuri, 23 martie, pentru a stinge un incendiu ce izbucnise într-un apartament aflat la etajul nouă al unui bloc de locuințe aflat în zona Summerland din Mamaia Nord.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului au intervenit aproximativ 30 de pompieri, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, o autoscară, două echipaje SMURD, o autospecială de transport victime multiple și un echipaj al SAJ. Focul se manifesta în bucătăria locuinței, iar cele cinci persoane din apartament s-au autoevacuat până la sosirea salvatorilor. De asemenea, pompierii militari au mai evacuat alte aproximativ 50 de persoane, adulți și copii, din imobil.

Focul a fost stins în scurt tip, dar au ars bunuri materiale din bucătărie. Nu s-au înregistrat victime, iar flăcările nu s-a extins și la alte apartamente. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit produs la hotă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*