Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost rănit într-un accident între Ovidiu și Nazarcea, în care au fost implicate trei mașini

Un bărbat a ajuns la spital în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei mașini și care a avut loc în această seară între Ovidiu și Nazarcea.

Potrivit ISU Constanța, pompierii au intervenit la un accident între trei autoturisme, între Ovidiu și Nazarcea, o victimă fiind încarcerată.

„În accidentul rutier au fost implicate 3 autoturisme cu 6 adulți adulți și un copil implicați, dintre care 2 adulti (sex masculin, 45 și 46 ani) primesc îngrijiri medicale de la echipajele SAJ. Bărbatul în vârstă de 45 ani a fost transportat la spital, cea de-a doua victimă refuzând transportul” – ISU Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*