VIDEO Incendiu într-un bloc aflat în construcție în stațiunea Mamaia. Nu s-au înregistrat victime

Incendiu într-un bloc aflat în construcție în stațiunea Mamaia.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină vineri, 26 martie, pentru stingerea unui incendiu ce izbucnise la subsolul unui bloc de locuințe aflat în construcție, în zona Marina Regia Residence din Mamaia Nord.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, un echipaj de prim ajutor și un echipaj SAJ.

„Sosiți la fața locului, pompierii militari au constatat că incendiul avea loc la subsolul imobilului, acolo unde, pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, au ars mase plastice și polistiren”, au transmis sursele citate.

Nu au fost înregistrate victime, iar focul a fost stins în scurt timp, fără să producă alte pagube. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a rămas în curs de cercetare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*